Kutsumus on kaunis sana, intohimo soi kauniimpana

 Juri Franska  - 29 kesäkuun, 2017

Kirjoitin blogikirjoituksen Trainers’ Housen nettisivuille (julkaistu 27.6.2017).

Voit käydä lukemassa koko kirjoituksen täältä http://www.trainershouse.fi/kutsumus-on-kaunis-sana/

Vinkit kutsumuksen löytämiseksi ja pelkojen voittamiseksi

  1. Etsi kutsumustasi ja uskalla unelmoida rohkeasti. Muista kertoa ajatuksistasi myös muille. Vain siten he voivat auttaa sinua manifestoimaan tarinaasi todeksi.
  2. Jos et vielä tiedä mitä haluat, inspiroidu muiden ajatuksista: lue, keskustele, kokeile ja tutki. Kirkasta itsellesi sinulle tärkeät arvot, intohimon kohteet ja asiat joista pidät. Ole avoin, niin kutsumuksesi voi löytää sinut.
  3. Älä turhaudu epäilijöiden arvosteluista, sillä heidän kritiikkinsä avulla sinulle voi syntyä selkeämpi kuva siitä, mitä haluat.
  4. Tunnista totuuden hetkesi ja valitse rohkeasti juuri se vaihtoehto, joka palvelee paremmin päämäärääsi. Se sijaitsee harvoin mukavuusalueella. Muista, että lähes kaikki oppiminen ja kasvu tapahtuu epämukavuusalueella.
  5. Kerää ympärillesi ihmisiä, jotka tukevat tarinaasi. Yksin ei jaksa, pysty, uskalla tai muista. Toimiva tiimi on enemmän kuin osiensa summa.
  6. Älä pelkää epäonnistumista, vaan kokeile rohkeasti. Joko onnistut tai opit. Epäonnistut varmuudella vain jos et yritä.
  7. Älä pidä kiinni päätöksenteon lopullisuuden harhasta. Uuden äärellä on hyvä pohtia sitä mitä saat, eikä vain sitä mitä menetät. Menettäminenkin on harvoin lopullista.
  8. Luota intuitioosi