”Jurin pitämät valmennukset auttoivat itseäni tekemään siirron omalla työurallani vielä vuosien päästä valmennuksiin osallistumisesta. Paljon hyviä oppeja jäi tuolloin talteen, kuten esimerkiksi se, että kasvaakseen ammattilaisena ja oppiakseen uusia asioita, pitää muistaa haastaa itseään tekemään säännöllisiä vierailuja siellä niin kutsutulla epämukavuusalueella. En usko, että olisin ilman näitä erittäin hyviä myynnin valmennuksia osannut ajatella vielä joskus siirtyväni asiantuntijatyöstä myyntityöhön, mutta nyt sekin ihme on tapahtunut. Kiitos Juri!”
– Jyri Luhtio

”Juri on myynnin ja johtamisen ammattilainen, joka haastoi minua rohkeasti kehittämään omia toimintatapojani. Jurin vahvuus on ymmärtää asiakkaan haasteet ja tarjota niihin sopivia, helposti käyttöönotettavia ratkaisuja. Juri on valmentajana sekä jämäkkä että empaattinen ja hänen avullaan otin suuria harppauksia omalla johtajanpolullani.”
– Laura Pulkkinen, Nightingale Health

”Juri osaa haastaa valmennettavan ja laittaa pohtimaan tosissaan omaa tekemistä. Juri osaa myös elää valmennuksessaan hetkessä ja tarttua hänelle tehtyihin kysymyksiin/ haastamisiin. En usko että kenelläkään on Jurin valmennuksessa ulkopuolinen olo! Myynnin valmentajien TOP 1:een omalla listallani.”
– Jukka Pausola

”Juri on sekä lempeä että jämäkkä. Jurin kaltaisen sparraajan kanssa uskallan astua epämukavuusalueelle ja ratkoa vaikeita asioita!”
– Kaisa Rannankari

”Parasta Jurissa on se, että hän uskaltaa ravistella keskustelukumppanin näkökantoja kysymällä rohkeasti oikeita kysymyksiä. Hänellä on myös kyky auttaa toista itse löytämään ratkaisuja vaikeisiin tilanteisiin.”
– Maria Kännö

”Jurin kanssa kasvaa ihmisenä ja ammattilaisena. Juri ei päästä helpolla, haastaa asiakkaan lisäksi itsensä jatkuvaan kehitykseen. Erityisen tyytyväinen olen ollut Jurissa ratkaisukeskeisyyteen, Jurilla on kyky saada ihmisen potentiaali esiin. Juri on ihmisläheinen ammattilainen, johon voi aina luottaa.”
– Johanna Kukka