Olen viimeisen vuoden sisällä osallistunut kolmeen eri verkkovalmennukseen. Ensimmäinen tuttavuus minulle verkkovalmennusten ihmeellisessä maailmassa oli syksyllä 2015 alkanut Strongholdin PVTT2. Tämän jälkeen lähdin vielä mukaan keväällä 2016 käynnistyneeseen Strongholdin Y4K-verkkovalmennukseen. Tällä hetkellä meneillään on Trainers’ Housen digitaalinen myynnin valmennusohjelma ja samanaikaisesti käyn vielä kertauskierroksia läpi noista kahdesta aiemmasta valmennuksesta. Kuten tuossa tviittasin jokunen päivä sitten: Ei lopu ihan heti tekeminen kesken…

Miten on, pahastutko jos käydään läpi mitä nuo lyhennehirviöt tarkoittavat?
PVTT tulee kurssin nimestä ”Puolita vitutus, tuplaa tulokset”. Ja kuten arvata saattaa, lyhenteen perässä näkyvä numero kertoo valmennuksen järjestysnumeron. Ensimmäinen PVTT käynnistyi keväällä 2015 ja PVTT2 syksyllä 2016. Tarkkaa alkamispäivää PVTT3:lle ei tätä kirjoittaessa ole vielä julkaistu, mutta ”syksyn aikana” lupailevat sen käynnistyvän. Y4K tulee kurssin nimestä ”Yrittäjän neljäs kohtalo”.

Lupaan säästää sinut tällä kertaa Y4K:n ja myynnin valmennusohjelman tarkemmalta kuvaamiselta, mutta tuosta PVTT:sta mieleni tekisi kirjoittaa muutama sana. PVTT3 on siis tulossa myyntiin syksyllä 2016, joten aihe lienee juuri nyt ajankohtainen. Ennakoin että PVTT:n suosio jatkaa kasvamistaan ja pian siirrytään jo siitä early adopters -vaiheesta early majority -vaiheeseen. Juu, voit unohtaa mitä tuolla tarkoitin. Jotkut hoksasivat ja kiinnostuivat entisestään. Se juuri oli tarkoituksenikin.

No mikä siinä PVTT:ssä nyt sitten on niin ihmeellistä?
Lupailevat Stronghold-sivuillaan sisällöstä seuraavaa:
”PVTT -verkkovalmennus sisältää 51 videota, yli 300 sivua tekstimateriaalia ja 51 työkalua. Tämän lisäksi matkan aikana järjestetään live webinaareja valmennukseen osallistuville. Materiaalia julkaistaan kerran viikossa ja se on käytössäsi vuoden ajan valmennuksen aloituksesta.”

 • yli 4 tuntia videomateriaalia
 • yli 300 sivua tekstimateriaalia
 • 51 työkalua
 • kesto noin 26 viikkoa
 • live webinaareja
 • voit osallistua mistä tahansa, koska tahansa

”Mitä voi tapahtua jos teet osasi?

 • Vitutus puolittuu
 • Stressi pienenee
 • Väsy vähenee
 • Tulokset lähtevät nousukiitoon
 • Saat heimon ja ajan puolellesi”

Eikös kuulosta äkkisältään siltä, että on aika paljon luvattu? Aikamoinen myyntipuhe, vai mitä?

Olen kuitenkin valmis omalta osaltani allekirjoittamaan joka ikisen noista ”asiakaslupauksista”. Nuo toteutuivat kohdallani ainakin PVTT2:lla, eikä minulla ole pienintäkään syytä epäillä, etteivätkö nuo toteutuisi myös PVTT3:lla. Ai että meinaanko lähteä mukaan uudestaan vaikka olen ostanut jo koko paketin kerran. No tietysti meinaan! Ja tiedän etten ole ihan ainut, joka kokee pelkästään jo tuon viimeisen lupauksen niin arvokkaana, että sen perusteella saa jo rahallisen panostuksensa verran arvoa takaisin. Nuo loput neljä tulevat sitten ikään kuin kaupan päälle.

Jos nyt jäit pohtimaan vakavissasi että pitäisikö sitä kokeilla, niin suosittelen kyllä lämpimästi. Uskallan luvata, että jos vain teet oman osasi, et varmana tule katumaan tätä ”muutosmatkaa”.

Vanhasta kokemuksesta tiedän tällaisen myyntipuheen herättävän varmasti epäilyksiä, kuten: ”Mitä se Juri tuosta saa, kun se täällä näin kovasti näitä mainostaa ja hehkuttaa näiden puolesta?”

Usko tai älä, minä en saa tästä yhtään mitään. Tai no itse asiassa… jos käykin niin hienosti, että päätät lähteä PVTT3:lle mukaan ja onnistut pysymään vauhdissa mukana, niin todennäköisesti tulet kiittämään siitä jotakuta. Jos satun olemaan se, jota kiität saamastasi rohkaisusta lähteä kurssille, niin se on jo enemmän mitä tältä blogikirjoitukselta uskalsin odottaa.

Hyppää rohkeasti mukaan! Tavataan PVTT-foorumilla!